Polestar може розпочати виробництво в Європі

0
135

Дочірня компанія Volvo, що спеціалізується на випуску преміальних електрокарів, натякнула, що не проти випускати свої машини на території Європи. Сьогодні, нагадаємо, Polestar виробляються у Китаї, а незабаром – у США.

Бренд Polestar позиціонує себе як виробник електромобілів преміум-класу і має намір брати активну участь у боротьбі з найбільшими гравцями за гроші платоспроможних покупців.

На відміну від інших «електричних» марок, виробництво шведської компанії стартувало з найдешевшого, якщо так можна сказати, автомобіля – Polestar 2, ціна якого становить близько 50 000 євро.

Тепер компанія має намір освоїти випуск дорожчих моделей. Наприклад, анонсований кросовер Polestar 3 вироблятиметься в американському Чарльстоні.

Polestar 5 і перший кабріолет марки – Polestar 6, що має майже 900 сил і коштує близько 200 000 євро, збиратимуться в Китаї, щоправда, на іншому заводі, ніж сьогодні «двушка». Станеться це у 2024 році.

При цьому генеральний директор Polestar Томас Інгенлат заявив в інтерв’ю Automotive News, що компанія має намір розпочати виробництво в Європі, і цим автомобілем стане майбутня модель Polestar 7.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!