Сучасний наступник культового автомобіля з фільму «Назад у майбутнє»

0
117

DeLorean DMC12 з фільму «Назад у майбутнє» став настільки культовим, що отримає двох наступників одночасно.

Раніше вже показували електрокупе DeLorean Alpha5, а тепер анонсували ще одну модель JZD. Про це в Instagram написала дочка Джона Закарі ДеЛореана Кейт.

Кейт ДеЛореан вирішила продовжити справу свого батька і заснувала DeLorean Next Generation Motors (DNG Motors). Вона бачить її спадкоємицею оригінальної DeLorean Motor Company, що не дуже приємно до творців Alpha5 – мовляв, вони займаються лише запчастинами для DMC12 і не мають жодного відношення до виробництва цих спорткарів.

DNG Motors об’єднує колишніх співробітників DeLorean Motor Company і молодих спеціалістів.​​​ JZD (Джон Захарі ДеЛореан) пообіцяв випустити першу модель до кінця року, а виробництво почнеться на заводі в Детройті на початку 2023 року.

Деталі нового автомобіля не розголошуються. Судячи з фотографій, цей спорткар дуже схожий на знаменитого предка DeLorean DMC12.

Купе має виразний клиноподібний профіль із піднятими дверима типу “крило чайки”. Однак є й такі сучасні функції, як тонка діодна оптика. Салон DeLorean JZD виготовлений з вуглеволокна.

Один екран займає всю ширину передньої панелі, а інший замінює перемикач клімат-контролю.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!