Оновлений Ford Kuga «засвітився» після редизайну Escape

Час читання: 2 хв.
0

Дизайн оновленого кросовера Ford Kuga став відомий після презентації спорідненого американського Escape.

Конкуренція на ринку середніх позашляховиків зростає з кожним днем, а тому не дивно, що Ford продовжує модернізувати свої моделі. Проте першою оновлення отримала американська версія Escape, а вже незабаром варто чекати й на рестайлінг європейського кросовера Kuga. 

Дизайн

Реклама

Тестові зразки Escape кілька разів були помічені в Америці й остаточна виробнича версія автомобіля не сильно змінилась в порівнянні з “камуфляжними” примірниками. 

Передня частина має вужчу решітку радіатора з логотипом Ford, вбудованим у такий же спосіб, як і в оновлених Fiesta та Focus, а також нові світлодіодні фари з центральною світловою смугою та оновлений бампер. 

Повний спектр існуючих варіантів Kuga може бути збережений, причому дешевші моделі отримають легкосплавні диски меншого розміру та пластикове покриття кузова, а версії з більш топовою специфікацією отримають хромовану окантовку, бампери та дверні ручки кольору кузова, хромовані наконечники вихлопної системи та світлодіодні протитуманні фари. Рестайлінг також принесе новий дизайн задніх ліхтарів. 

Новий Kuga отримає оновлення й всередині. З’явиться остання версія інформаційно-розважальної системи Ford SYNC4, яка керуватиметься через новий 13,2-дюймовий центральний сенсорний екран, хоча 12,3-дюймова цифрова панель приладів, ймовірно, залишиться.  

Американський Escape може бути оснащений різними системами безпеки, такими як адаптивний круїз-контроль, система підтримки смуги руху, уникнення зіткнень і виявлення пішоходів. Серед додаткових опцій — проекційний дисплей, панорамний дах і панель для бездротової зарядки смартфона. 

Під капотом 

Модельний ряд двигунів має змінитися з оновленням кросовера, але очікуються 1,5-літровий бензиновий двигун потужністю 148 к.с., 2,5-літровий бензиновий гібрид потужністю 187 к.с. та 2,5-літровий бензиновий гібрид потужністю 222 к.с. 

Повнопривідні версії Kuga будуть доступні в Америці, але Ford, ймовірно, продаватиме лише передньопривідні комплектації у деяких країнах Європи. 

Оновлений Kuga має з’явитись в Європі до кінця 2023 року й ціни на новинку мають починатися трохи вище, ніж початкова ціна поточного автомобіля в 1 176 104 грн. 

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!