Дизайнер продемонстрували електрокросовер Skoda Fabia

0
338

До 2030 року Skoda планує випустити кілька нових електромобілів, в тому числі кросовер. Один із них замінить Skoda Fabia. Незалежні дизайнери демонструють, як виглядатиме електрична Fabia на рендерах.

Електромобіль Skoda Fabia буде побудований на платформі MEB, яка викликає стурбованість громадськості. Електричний кросовер поєднає в собі компактні розміри Fabia, підвищену підвіску та, можливо, трохи більш просторий салон. У певному сенсі електричний кросовер буде позиціонуватися як «зелена» альтернатива позашляховику Skoda Kamiq, який незабаром має отримати оновлену версію.

Незалежні дизайнери вважають, що електрична Fabia матиме абсолютно нову передню частину, яка відповідає новому корпоративному стилю чеського автогіганта, який відображено в концепті Vision 7S.

Важко передбачити, як виглядатиме її салон, адже до цього ще багато часу. Але можна з упевненістю сказати, що Skoda зробить ставку на цифрові технології – буде повністю цифрова панель приладів і великий дисплей інформаційно-розважальної системи. Додатково в салоні можуть бути проекційні дисплеї.

Якою буде електростанція, поки невідомо. З чуток, запас ходу електричної Fabia становить близько 400 кілометрів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!