Новий Citroen C3 буде компактним кросовером

0
309

У 2023 році Citroen планує випустити Citroen C3 наступного покоління, який перетвориться з субкомпактного кросовера на компактний кросовер. Незалежні дизайнери показали, як це виглядатиме на рендерах.

Тепер покупцям пропонується Citroen C3 третього покоління. Цей субкомпактний кросовер з’явився в 2016 році. Відтоді його кілька разів оновлювали. Але назрів випуск нового покоління себе.

Новий Citroen C3 стане першою моделлю Citroen, і він отримає новий логотип автовиробника. Очікуйте невеликого збільшення розміру. Зокрема, його довжина становитиме менше 4 метрів. У свою чергу, довжина нового C3 Aircross складе 4,3 метра. Цієї різниці достатньо, щоб обидві моделі продавалися в одному сегменті одночасно.

Салон С3 четвертого покоління буде простим і нефутуристичним. У стандартній комплектації інформаційно-розважальна система з сенсорним екраном не буде. Натомість водії зможуть використовувати свої смартфони. Це вплине на доступні ціни. До речі, на нашу думку, це гарне рішення, тому що ми оновлюємо смартфони швидше, ніж дисплеї автомобілів.

Нагадаємо, Citroen планують зробити бюджетним брендом, на який орієнтується Stellantis, як і Fiat. Йому доведеться конкурувати зі Skoda і Dacia.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!