Renault показали оригінальні електрокари за 10 000 євро

0
97

Renault опублікували фото нових мініатюрних електромобілів для їзди містом. Одномісний варіант мініавто отримав назву Bento, а двомісний – Mobilize Duo.

Про це повідомило видання ” Фокус “.

За наявною інформацією, два автомобілі презентують уже за тиждень, 17 жовтня, на Паризькому автосалоні. Очікується, що вони коштуватимуть менше ніж 10 000 євро.

Нові Mobilize Duo та Bento є наступниками знаменитого Renault Twizzy. Дизайн у автомобілів незвичайний – він являє собою капсули на колесах з великими дверима, що піднімаються вгору, як у Lamborghini.

У салоні встановлено невелику цифрову панель приладів, а замість дисплея мультимедіа підключається смартфон. У двомісному варіанті автомобіля, що примітно, пасажир сидить за водієм.

Електрокари Renault Mobilize Duo та Bento будуть доступні у двох версіях. Початковий варіант зможе розвивати 45 км/год, через що в деяких країнах світу можна буде керувати автомобілем без прав водія. Найдорожчий варіант здатний розганятися до 80 км/год. Запас ходу автомобілів дорівнює 140 км, а зарядити акумулятор на 65% у домашніх умовах можна буде за три години.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!