Volkswagen Passat проїхав 1 мільйон кілометрів і жодного разу не поламався

0
1426

У Німеччині показали чорний Volkswagen Passat з 1 мільйоном кілометрів за 20 років і досі в хорошому стані. Варто зазначити, що Passat за цей час жодного разу не вийшов з ладу.

Людвіг Фройгауф купив цей Volkswagen Passat у 2001 році. Поставляється з 1,9-літровим турбодизелем. У січні 2022 року машина Фройхофа подолала позначку в 1 мільйон кілометрів, після чого він вирішив купити собі нову модель. Його вибір припав на електрокар Volkswagen ID.5.

Але Фройхоф не хотів розлучатися з чорним Passat. Ego використовується для тривалих поїздок. Авто досі в чудовому стані. Фройгауф стверджує, що Passat жодного разу не виходив з ладу за 20 років. У чому секрет цього довголіття – німці розповідати не стали.

Важливо відзначити, що мова йде про Volkswagen Passat п’ятого покоління. Volkswagen випускав Ego з 1997 по 2005 рік. Це невибаглива машина, і її ресурс важко вичерпати. Але, звісно, ​​за ним, як і за будь-яким автомобілем, потрібно ретельно і вчасно доглядати.

Volkswagen Passat вже багато років поспіль очолює список ввезених в Україну для розмитнення вживаних автомобілів. Також популярні вживані Volkswagen Golf, Renault Megane, Skoda Octavia і Ford Focus.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!