Представлено нове покоління спорткара Ford Mustang

Час читання: 2 хв.
0

Майже через 60 років з моменту дебюту першого Ford Mustang американський бренд показав сьоме покоління легендарного поні-кара. Перейшовши в новий, 2024 модельний рік, знаменитий спорткар став ще потужнішим і технологічнішим.

Ford Mustang сьомого покоління буде доступний з двома силовими установками – 2,3-літровим ДВЗ EcoBoost з турбонаддувом і агрегатом Coyote V8 об’ємом 5,0 літра для GT-версії. Що ж до КПП, то модель зберегла і 6-швидкісну механічну коробку, і 10-ступінчасту АКПП. Привід – тільки задній. Новий Ford Mustang має шість режимів керування, у тому числі спортивний, для драг-рейсингу та для гонки на треку.

Реклама

Новий Ford Mustang буде доступний у кузовах купе та кабріолет. Він зберіг колишні розміри, але форми стали набагато гострішими. Автомобіль отримав тонку LED-оптику , подвійні повітрозабірники у передній решітці. Екстер’єр підкреслюють 19-дюймові багатоспицеві диски. Як повідомляють у компанії, загалом зовнішній вигляд новинки став різкішим, ніж раніше.

Інтер’єр Ford Mustang зазнав змін. На зміну аналогової панелі приладу прийшла пара дисплеїв у вигляді 12,4-дюймової цифрової «приладки» і 13,2-дюймового монітора для фірмового медіакомплексу Ford SYNC4. Від фізичних кнопок для керування радіо та клімат-контролем відмовилися, що зробило зовнішній вигляд передньої панелі більш естетичним. Крім того, доступна бездротова зарядка для гаджетів.

Таким чином вийшов найцифровіший Ford Mustang з усіх, що будь-коли існують. До того ж він підтримує функціонал Apple CarPlay та Android Auto. Аудіосистема складається із 12 динаміків.

Ціна та точна дата старту продажу Ford Mustang 2024 модельного року будуть розкриті пізніше. Також компанія має розкрити потужність силових агрегатів. Поки що відомо, що у дилерів нова модель поні-кара має з’явитися у США влітку наступного року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!