У мережі показали новий VW Tiguan – фото

Час читання: < 1 хв.
0
Автомобіль отримав досить “зализаний” дизайн порівняно зі своїм попередником.

Один із найпопулярніших німецьких кросоверів Volkswagen Tiguan засвітився без камуфляжу і відразу в серійному кузові. Автомобіль був на тестах і раніше, але тоді фотошпигунам не вдалося розкрити зовнішність автомобіля, на відміну від нинішньої ситуації.

Відразу в очі впадає той факт, що автомобіль став більшим, в порівнянні зі своєю стандартною версією, хоча є ймовірність, що на очі фотографам попався варіант кузова Allspace. Також на цей час невідомо, чи буде в наступному поколінні авто два кузови, чи їх об’єднають в один великий.

Автомобіль отримав більше “складок” на дверях та крилах, які гармонійно сходяться до середини. Крім того, дверні ручки в автомобілі розташовані трохи нижче, ніж на попереднику. Вже за класикою автомобіль одержав фальшиві накладки на вихлопну систему. З особливостей екстер’єру також впадає у вічі досить широкий повітрязабірник.

Реклама

У салоні автомобіль переробили майже повністю і один з основних акцентів салону тепер зроблено на величезному сенсорному екрані розважальної інформаційної системи. Можна припустити, що через великий екран автомобіль матиме меншу кількість фізичних кнопок.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!