У Києві помітили заряджену Audi за 5,5 млн гривень

Такі автомобілі є доволі нечастими гостями в Україні.

Час читання: < 1 хв.
0

Звичайною іномаркою в наш час вже нікого не здивуєш, водночас рідкісні версії звичайних автомобілів викликають в автолюбителів непідробний інтерес. Так, нещодавно у Києві зняли дуже рідкісний універсал для українських доріг. Йдеться про автомобіль Audi RS6 Avant 2021, при цьому на одній із парковок Києва помітили не просто заряджений німецький універсал, а ще й у тюнінгу від Mansory.

При побіжному огляді автомобіля відразу впадає в око агресивний обвіс, який виконаний з карбону. У цей обвіс тюнери включили також спеціальний спойлер на дах автомобіля. Щоб полегшити автомобіль і надати йому агресивнішого вигляду, капот був замінений на карбоновий з повітрозабірником для кращого охолодження.

Із зовнішніх особливостей авто також варто відзначити 22 дюймові диски та квадратні насадки на вихлопну трубу. Інтер’єр автомобіль обтягнутий шкірою та карбоном. Під капотом можна залишити все в стоку, а можна встановити спеціальний готовий набір, який збільшує потужність 4,0-літрового V8 на 180 к.с. до 780 л. с. За гальмування цього монстра на дорозі відповідають карбоно-керамічні гальма.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!