В Україні може з’явитися недорогий гібридний кросовер (фото)

0
916

В Україні може з’явитися недорогий гібрид BYD Song Plus DM-i, який в електрорежимі може проїхати близько 100 кілометрів і споживати 3,8 літра палива на 100 кілометрів. Ціни на гібридний кросовер стартують від 31 тис. доларів.

UzAuto Motors – узбецька компанія, яка зараз випускає не тільки моделі GM, а й китайські моделі BYD. Відповідну угоду підписали урядові делегації Китаю та Узбекистану.

Продукція UzAuto Motors добре відома в Україні. Саме на цьому підприємстві випускаються моделі Daewoo Matiz і Ravon. Нині вона постачає в нашу країну автомобілі марки Chevrolet. До речі, на початку цього року там був запланований вихід дешевшого кросовера Chevrolet Tracker і седана Onix, який прийде на зміну моделі Lacetti.

В Узбекистані планують випустити кілька моделей BYD, але поки відома тільки одна – кросовер BYD Song Plus DM-i. У Китаї він доступний у гібридній та електричній версіях.

Повнопривідний 4,7-метровий кросовер розганяється до 100 км/год за 5,9 с. Він може проїхати 100-110 км. в електричному режимі і витрачає в середньому 3,8 л/100 км. Ціна BYD Song Plus DM-i у Китаї – від $31 000.

Також в Узбекистані бачили на випробуваннях компактніший гібридний кросовер BYD Song Pro DM-i потужністю 324 л. с. та 307-сильний седан BYD Destroyer 05. Очевидно їх також випускатимуть на UzAuto Motors

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

ПОШИРИТИ
Людина яка фанатіє від спортивних автомобілів і полюбляє грати у авмобільні ігри.