Усього за $5 тисяч: Suzuki представила компактний хетчбек Alto K10

0
1434

Японська компанія Suzuki офіційно представила свій новий хечбек – Alto K10. Він є одним із найдешевших автомобілів у світі.

Про це повідомляє офіційний сайт Suzuki .

Хечбек, як і два попередні покоління, отримав досить простий та стриманий дизайн. Головна зовнішня відмінність від попередників – збільшена ширина решітки радіатора і більш високе розташування капота. В основі автомобіля лежить сучасна платформа Heartect від дорожчого Suzuki Celerio.

Салон новинки залишається простим, хоч і отримала низку вагомих покращень. Так, автомобіль тепер має цифрову панель приладів, а дорожчі версії і взагалі будуть комплектуватися 7,0-дюймовою мультимедійною системою, аудіокомплексом з чотирма динаміками. Комплектація дорожчої моделі отримає також кондиціонер, ABS та дві подушки безпеки.

Двигуном Suzuki Alto 2022 став 1,0-літровий 67-сильний двигун, який також встановлювався і в автомобілях попереднього покоління. Різниця – система глушіння при зупинках start/stop. Це знизило середню витрату палива до 4,0 літрів на 100 км.

Автомобіль комплектуватиметься на вибір покупця або 5-ступінчастою механікою, або роботизованою КПП.

Для зниження собівартості новий Suzuki Alto випускатимуть в Індії. Саме у цій країні він з’явиться першим. 2023 року планується експорт на світовий ринок. Що стосується ціни, то вона буде починатися всього від 4995 доларів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!