Acura показала прототип нового електрокросовера Precision EV

0
207

Японська марка Acura офіційно представила концептуальний електрокросовер Precision EV. Головним завданням новинки є демонстрація майбутнього напряму стилістики електричних моделей бренду. Серійний варіант позашляховика дебютує у 2024 році.

Концепт Acura Precision EV отримав фальшрадіаторні грати з діодними елементами у фірмовій стилістиці під назвою Acura Diamond Pentagon . Разом зі світлодіодною головною оптикою та відділеннями в нижній частині переднього бампера вона утворює світловий підпис Particle Glitch . Цей візерунок повторюється на задніх ліхтарях машини та 23-дюймових колісних дисках.

Новий Precision EV обзавівся сильно заваленими передніми стійками, розвиненою плечовою лінією, а також двома спойлерами, на одному з яких стоять дублюючі стоп-сигнали.

Для підвищення аеродинамічних характеристик нового Precision EV традиційні бічні дзеркала замінили на компактні камери. При цьому зовнішніх ручок на представлених зображеннях новинки повністю відсутні. Можна припустити, що на серійній моделі кросовера вони висуватимуться з дверей.

Центральним елементом салону Precision EV стало сильно плескате кермо-штурвал, також тут є напівпрозора електронна панель приладів і орієнтований на водія дисплей медіасистеми.

При активації особливого режиму під назвою Spiritual Lounge кермо та інші органи управління зсуваються вперед, клімат-контроль направляє в салон «заспокійливі аромати» кольорів, а мультимедіа включить анімовану проекцію. За заявою компанії Acura , в даному режимі управління буде передано автопілоту.

В обробці салону нового Precision EV використовуються лише екологічні матеріали. Сидіння електричного кросовера з розвиненою бічною підтримкою обтягнуті шкірою з біомаси, а пластмасові елементи виготовлені з перероблених матеріалів. Передбачається, що серійний варіант Acura Precision буде розроблено на архітектурі GM Ultium , а його виробництво налагодять на підприємстві в американському місті Спрінг-Хілл. Серійна версія Precision EV має дебютувати у 2024 році.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!