Названо автомобілі, які найбільше задовольняють

0
487

В останні роки седани не користуються такою популярністю, як кросовери. Але вони все ще успішно продаються в багатьох країнах. Consumer Reports опитали сотні тисяч водіїв у Сполучених Штатах, щоб визначити найкращі 10-річні автомобілі, якими власники найбільше задоволені.

Серед компактних седанів особливо задоволені своїми автомобілями власники Acura TSX, Toyota Corolla та Infiniti G, усі 2012 року випуску. Їх цінують за надійність, економічність і високу безпеку.

Серед середніх і великих седанів особливо помітно задоволення власників Toyota Avalon, Lexus ES, Toyota Camry, Mazda 6, Buick LaCrosse, Mercedes-Benz E-Class, Acura TL, Honda Accord і Subaru Legacy. Вони теж 2012 року.

Власники Lexus ES кажуть, що задоволені розкішним салоном і прийнятною витратою палива (10,2 літра на 100 кілометрів). Власники Mercedes-Benz E-Class помітили безліч систем безпеки (звичайно, в нових автомобілях їх більше).

Назвали 10-річний седан, яким водії найбільше задоволені, а власники Mazda6, у свою чергу, відзначили прийнятну витрату палива (9,4 літра на 100 кілометрів). Щоправда, на відміну від деяких інших перерахованих вище седанів, ця модель не може похвалитися розкішним салоном. Зараз, до речі, Mazda намагається позиціонувати свої автомобілі як люксові.

Повнопривідний Subaru Legacy 2012 має меншу витрату палива – 8,7 л на 100 км. Повний привід і низька витрата палива – його головні переваги.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!