Оновився найдешевший седан Toyota

0
1169

Toyota випустила нове покоління седана Yaris Ativ, призначеного для неблагополучних ринків Латинської Америки та Південно-Східної Азії. Спочатку продавався в Таїланді, а потім в інших сусідніх країнах у спеціально відведених місцях.

Новий Yaris Ativ має міцніший дизайн. Для більшої естетики японці оснастили додатковими вікнами на задніх стійках кришки і збільшили кут відкривання дверей.

Завдяки переходу на модульну платформу Hyundai DNGA (Daihatsu New Global Architecture, варіант глобальної архітектури TNGA) седан збільшується на 5-10 мм у всіх напрямках: до 4425 мм у довжину, 1740 мм у ширину та 1480 мм у колісній базі, дорівнює 2620 мм.

Усередині салону кращі матеріали обробки, нове кермо, додаткові сидіння, 64-кольорові контурні світлодіодні ліхтарі, приладова панель із 7-дюймовим екраном і медіасистема з 9-дюймовим дисплеєм, яка підтримує бездротове підключення смартфона. Apple CarPlay і Android Auto.

У списку опцій також є камера для кругового огляду, безключовий доступ і комплекс Toyota Safety Sense, який включає адаптивний круїз-контроль і автоматичне гальмування, утримання в смузі руху і перемикання дальнього світла.

Силова установка представлена ​​атмосферним двигуном об’ємом 1,2 літра і потужністю 94 к.с. і 110 Нм крутного моменту в поєднанні з неперевершеною безступінчастою коробкою передач. Більш потужні версії будуть доступні пізніше.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!