Honda представила новий бюджетний кросовер (фото)

0
968

У Китаї стартував бюджетний кросовер Honda XR-V другого покоління. Новий автомобіль буде збиратися на заводі спільного підприємства Dongfeng-Honda і, як очікується, надійде в продаж восени. Honda XR-V є китайським аналогом «глобального» кросовера Honda HR-V.

Новий компактний кросовер Honda HR-V дебютував в Японії в лютому минулого року під назвою Vezel. Через сім місяців модель прибула в Європу під звичною назвою. Китайський XR-V не є прямою копією аналога — спереду новинка виглядає так само, як, наприклад, «підігрітий» HR-V RS.

Китайська Honda XR-V дуже близька до своїх аналогів на інших ринках. Збереглися характерні «секретні» ручки задніх дверей, а салон ідентичний у всьому «бюджетному» сімействі Honda. За розмірами модель близька до Kia Seltos – 4380/1790/1590 мм в довжину/ширину/висоту відповідно.

У демонстраційного кросовера шкіряний салон, двозонний клімат-контроль, панорамний дах, медіасистема з 9-дюймовим тачскріном і бездротова зарядка для гаджетів. Крім того, Honda XR-V вже пропонує систему виявлення велосипедистів і пішоходів, адаптивний круїз-контроль з асистентом «пробки», контроль смуги і камеру заднього виду «в базі».

Технологія проста: під капотом атмосферний 124-сильний 4-циліндровий двигун L15B5 об’ємом 1,5 л, варіаторна коробка передач, передній привід.

Ціна на новий продукт не оголошена, але така ж оновлена ​​модель Honda XR-V 2022 року продаватиметься приблизно за 21 000 доларів у Китаї.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!