Перший електромобіль від Huawei став бестселером

0
817

За останній місяць продажі гібридного автомобіля Aito M5, що став дебютом компанії Huawei у новій для себе галузі, перевищили 10 000 одиниць. Виробник стверджує, що Aito M5 встановив рекорд з постачання серед нових брендів.

Так у чому особливість автомобіля від Huawei? Тут варто відзначити той факт, що Aito M5 називають найдорожчим розумним пристроєм Huawei, оскільки він оснащений далеко не типовими речами, а саме операційною системою HarmonyOS, інтелектуальною кабіною, 2K-екраном з HDR, сучасною звуковою системою від Huawei, фірмовим автопілотом та іншими схожими речами.

Гібрид використовує турбований двигун потужністю 125 л.с та двома електромоторами на двох осях. Їхня потужність 224 і 204 к.с. відповідно. Розгін до “сотні” відбувається швидко – лише за 4,4 секунди. Середня витрата палива дорівнює 0,8 л на 100 км шляху.

Найдорожча версія отримала дуже потужну акумуляторну базу. Її ємність 200 кВт.год. Вона здатна забезпечити запас ходу рівний більш ніж 1000 км. Сумарний запас ходу складає 1195 км.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!