Позашляховик з новим двигуном. Опубліковано «живі» фото Toyota Sequoia 2023

0
1441

Кілька днів тому на зарубіжних автомобільних інтернет-ресурсах була опублікована серія реальних фотографій нового покоління моделей Toyota Sequoia 2023. Примітно, що оновлений автомобіль вже продається в деяких країнах. Побудований на платформі TNGA-F позашляховик вважається великим Highlander, який, у свою чергу, базується на архітектурі TNGA-K. Також повідомляється, що новий автомобіль надійде на китайський авторинок протягом цього року. Він позиціонується як великий флагманський позашляховик японського бренду.

На оприлюднених реальних фотографіях видно, що передня частина Toyota Sequoia нового покоління оснащена чорною мультибанерною решіткою повітрозабірника, а Y-подібні планки денних ходових вогнів з обох боків незграбні і доповнюють одна одну. Сучасний хардкорний позашляховик. Ззаду використовується прихована вихлопна система, а світлодіодні ліхтарі доходять до задніх стійок кузова.

У салоні новий автомобіль оснащений чотириспицевим багатофункціональним кермом, а також повнофункціональною цифровою панеллю приладів з РК-екраном і великим «спливаючим» екраном мультимедіа. Колірна гамма салону витримана в приглушених сірих тонах з додаванням матових хромованих вставок.

Що стосується силової частини, то повідомляється, що нове покоління Toyota Sequoia буде оснащуватися тим же 3,5-літровим двигуном з турбонаддувом, що і Lexus LX. Його максимальна потужність становить 326 кВт (492 к.с.), а крутний момент — 790 Н*м. Він працює в парі з 10-ступінчастою автоматичною коробкою передач. При цьому очікується, що новий автомобіль також отримає плагін-гібридну версію того ж двигуна, яка вийде пізніше. Його потужність буде значно збільшена.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!