У США склали список авто, які дешевшають швидше за інших

0
198

Аналітики з Compare the Market проаналізували запити в Google, за якими жителі США шукали інформацію про машини з вторинного ринку в період із квітня 2021 до березня 2022 року. До трійки лідерів за кількістю запитів потрапили позашляховик, пікап та електрокар. Крім того, аналітики назвали авто, які найсильніше дешевшають протягом трьох років після придбання.

На думку експертів, машина яка найшвидше дешевшає на вторинному ринку США – це електрокар Nissan Leaf: за три роки експлуатації він втратить 49% від своєї початкової ціни. Другий рядок дістався Range Rover, який дешевшає на 44% за три роки, трійку лідерів закриває Nissan Altima з показником 42%.

Найчастіше американці шукали інформацію про вживані Jeep Wrangler — 760 940 запитів. Друге місце – пікап Toyota Tacoma з результатом 509 490 запитів, а закрив трійку лідерів електромобіль Tesla Model 3, про який шукали інформацію у 490 360 випадках.

До десятки підтриманих авто, дані про які шукали найчастіше, увійшли також Honda Civic, Toyota 4Runner, Honda Accord та Toyota Camry, Toyota Highlander, Jeep Grand Cherokee та Honda CR-V.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!