Оновлений кросовер Toyota RAV4 надійшов у продаж

0
3607

11 липня поточного року на китайський ринок було офіційно випущено оновлений міський кросовер Toyota RAV4 2022 . Новий автомобіль представлений у 4-х комплектаціях, а його орієнтовна ціна становить від 248 800 до 296 800 юанів. Паркетник оснащений гібридною системою, що підключається, що складається з 2,5-літрового атмосферного двигуна і електромотора.

Як видно, Toyota вступила в епоху двох двигунів. Двомоторний RAV4 2022 має жорсткий і динамічний зовнішній вигляд, а загальна форма продовжує стиль паливної версії з деякими змінами в деталях. Щоб підкреслити індивідуальність гібридної моделі, на кузові додані сині шильдики, а логотип Toyota отримав синє підсвічування. Виробник пропонує 7 монохромних відтінків забарвлення корпусу та 4 двоколірні варіанти, що значною мірою підвищує зовнішню привабливість автомобіля. Новий кросовер відрізняється динамічним бічним профілем, а дизайн хвоста стильний та простий.

Інтер’єр нового автомобіля також виконаний у простому стилі: РК-приладова панель та 10,1-дюймовий «підвісний» центральний екран управління додають технологічності, а більшість функцій інтегровані до нього. Крім того, RAV4 отримав модернізовані зовнішні дзеркала заднього виду. Нова розкішна повнопривідна версія Pro заснована на існуючій паливній однойменній комплектації. До неї додано панорамний люк на даху, рейлінги на даху та 12,3-дюймовий РК-дисплей у кабіні.

Новий автомобіль оснащений гібридною системою, що складається з 2,5-літрового двигуна, що працює за циклом Аткінсона та електромотора. Максимальна потужність передньопривідної версії складає 263 к.с., а час розгону до 100 км/год – 9,1 секунди. Модифікація з повним приводом видає 306 л.с., а першої сотні вона досягає за 7,4 секунди.

 

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!