Назвали найдорожчі у світі автомобілі у 2022 році

0
516

У світі існує лише кілька моделей автомобілів, вартість яких можна порівняти з бюджетами деяких держав. У цьому списку представлено 10 із них.

Найдорожчою моделлю у світі є нещодавно дебютуючий Rolls-Royce Boat Tail, який на даний момент створений лише у двох примірниках. Вартість ексклюзивної моделі, чиї власники не називаються, становить від 11 до 20 млн. євро. Дешевше обійдеться виконаний у ретро-стилі гіперкар Bugatti La Voiture Noire. Це також поодинока модель, зібрана на замовлення. І оцінюється вона у 11 млн доларів. Трійку найдорожчих машин у світі закриває Mercedes-Maybach Exelero із ціною 8 млн євро.

До рейтингу також потрапили одна модель Mercedes-Benz і два автомобілі Bugatti — це гіперкар Mercedes-AMG One, створений з використанням технологій Формули-1, і Bolide, що дебютував на початку 2022 року, а також Chiron Super Sport 300+, чия максимальна швидкість становить 490 км/год. Їхня ціна становить 2,75 млн, 3 млн і 3,9 млн євро відповідно.

Також у список потрапили ексклюзивний арабський Lykan Hypersport за 3,4 млн євро, італійський суперкар Lamborghini Sian FKP 37 вартістю понад 2,9 мільйона євро, шведський Koenigsegg Jesko, який коштуватиме 2,8 млн євро і британський Aston Martin Valkyrie за мінімальні 2, 8 млн. євро.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!