Porsche оновить усі продані Taycan

0
202

У компанії Porsche розповіли про оновлення лінійки електромобілів Taycan. Особливо щодо модернізації медіасистеми автомобіля, вдосконалення силового агрегату та нових опцій. Оновлення досягається шляхом модернізації програмного забезпечення, щоб будь-який Porsche Taycan міг бути оснащений новими функціями незалежно від типу кузова (фастбек, універсал, позашляховик) або року випуску.

Автомобільна медіасистема отримає вдосконалений інтерфейс і оптимізований голосовий помічник, а в Taycan, який вийде в лютому 2022 року, буде вбудований Spotify. Більше того, використання протоколу Android Auto для підключення смартфона стане бездротовим.

Навігаційна система тепер зможе сортувати зарядні станції за потужністю: таким чином, водіям буде простіше знайти найближчу високошвидкісну зарядну станцію. Буде покращено роботу асистента паркування.

Двомоторний Porsche Taycan у звичайному та діапазонному режимах роботи силової установки зможе повністю відключати передній електромотор у рівномірному русі: це зменшить втрати на тертя та трохи збільшить запас ходу. Крім того, буде оптимізована робота системи відновлення.

Система терморегуляції батареї стане більш ефективною, особливо в холодних умовах. У компанії уточнили, що це не тільки позитивно вплине на запас ходу, але й дозволить швидше поповнити запас енергії.

Нарешті, за бажанням власника Porsche після оновлення програмного забезпечення він зможе розблокувати функцію «Comfort Entry» — відмикання дверей і кришки багажника без ключа. Крім того, власники Porsche Taycan отримають усі оновлення безкоштовно, але їм потрібно буде звернутися до дилера, щоб встановити їх.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!