Новий Nissan X-Trail буде випускатися тільки з гібридним двигуном

0
406

Nissan X-Trail наступного покоління було офіційно представлено в Японії, і очікується, що на початку наступного року він буде представлений у континентальній Європі та Великобританії. Автомобіль випускається тільки з гібридом і має повний привід.

Nissan X-Trail наступного покоління було офіційно представлено в Японії, і очікується, що на початку наступного року він буде представлений у континентальній Європі та Великобританії. Здійснюючи свій повний дебют минулого року на Шанхайському автосалоні, найбільший позашляховик бренду на європейському ринку знову поділяє більшу частину зовнішнього та внутрішнього дизайну з американським Rogue, а потім у сильно оновленій версії. Платформа кросовера CMF-C альянсу Renault-Nissan-Mitsubishi для Nissan Qashqai.

Це означає, що він оснащений новою гібридною трансмісією Nissan E-Power, яка відрізняється від звичайних гібридних трансмісій тим, що бензиновий двигун працює, але використовується лише для зарядки акумулятора, який, у свою чергу, підключений до передньої осі.

Ця конфігурація складається з 1,5-літрового бензинового двигуна та переднього електромотора на 188 кінських сил. Він має ту саму функцію «e-Pedal» з однією педаллю, що й повністю електричний Nissan Leaf, забезпечуючи більшу ефективність і нижчі викиди, ніж низка екологічно чистих бензинових і дизельних двигунів, які використовуються в автомобілях з переднім приводом.

На відміну від Nissan Qashqai E-Power, X-Trail також матиме електричну систему повного приводу Nissan e-4orce, яка додає допоміжний електродвигун на задню вісь, щоб забезпечити «гігантський стрибок у продуктивності прискорення, поворотів і гальмування». Подібно до електричного позашляховика Nissan Ariya, e-4orce здатний швидко змінювати розподіл крутного моменту між передньою та задньою осями для максимального зчеплення та стабільності на поворотах.

Повнопривідні автомобілі також оснащені різними налаштуваннями для їзди по снігу, бруду та гравію.

Це перший випадок, коли Nissan показує інтер’єр X-Trail, який виглядає майже ідентично останньому Qashqai, хоча індивідуальні особливості включають прохідну центральну консоль і ряд нових кольорів і матеріалів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!