Головна Авто Porsche готує кросовер на базі Cayenne

Porsche готує кросовер на базі Cayenne

0
207

Флагманський кросовер Porsche стане першою семимісною моделлю в історії марки. Базова версія електромобіля коштуватиме майже 100 тисяч євро.

Porsche готує великий люксовий кросовер. Флагман позашляховика бренду з’явиться в середині століття і буде електричним. Про це повідомляє Autocar.

Інформацію про старшого брата Porsche Cayenne офіційно підтвердив генеральний директор компанії Олівер Блум. За його словами, це буде дуже дорогий кросовер преміум-класу, а його виробництво відбуватиметься на заводі в Лейпцигу. Його вартість буде близько 100 000 євро.

«Ця модель ще більше розширить наші позиції в сегменті розкоші. Ми особливо орієнтуємося на сегмент з вищою прибутковістю і тому прагнемо скористатися новими можливостями продажу», — підкреслює Олівер Блуме.

Новий кросовер Porsche буде доступний виключно в електричному виконанні. Його побудують на новій платформі SSP, яку також використовуватимуть електрокар Porsche Taycan другого покоління і третя генерація моделі Panamera. Головним конкурентом моделі стане новий Mercedes-Benz EQS SUV.

Характеристики електромобіля поки що не оголошені. Заявлено, що він буде довшим і ширшим, ніж Porsche Cayenne. Очікується, що електрокар стане першою семимісною моделлю марки. Крім того, відомо, що для авто готують 800-вольтну силову установку, що підтримує надшвидку 350-кіловатну зарядку.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!


Дякуємо!

Тепер редактори знають.