Авто

Компанія Chevrolet представила новий потужний електричний кросовер (фото)

Share

Компанія Chevrolet представила повністю зелений кросовер Blazer. Модель була анонсована ще на початку поточного року на Consumer Electronics Show. Вона пропонуватиметься покупцю у передньо-, задньо- та повнопривідних варіаціях. Бренд також готує спецверсію машини для поліції.

Blazer EV буде доступний у комплектаціях 1LT , 2LT , RS та SS . Моделі 1LT та 2LT отримали однотонне забарвлення кузова та 19-дюймові диски. RS-версія відрізняється чорною решіткою радіатора та оздобленням салону в тому ж кольорі, а також 21-дюймовими колесами.

Що ж стосується SS-модифікації, то вона отримала чорний дах та 22-дюймові диски. Крім того, RS і SS-комплектації оснащені унікальною LED-оптикою і шильдиком Chevy , що світиться, який спалахує, коли водій наближається до машини або, навпаки, йде.

У «зарядженій» комплектації потужність електрокросовера складає 557 к.с. та 879 Нм. Також новинка отримала режим Wide Open Watts ( WOW ), який дозволяє їй розганятися до 60 миль на годину (96 км/год) менш як за чотири секунди. Запас ходу версії RS становить близько 320 миль (515 км), а лише за 10 хвилин зарядки машина зможе проїхати ще 125 кілометрів.

Інтер’єр Chevrolet Blazer EV 2024 отримав сучасний і вишуканий дизайн, і, як і у випадку з екстер’єром, всередині багато деталей були натхненні спортивними екземплярами компанії, наприклад, “плоське” кермо як у спорткарів. Крім того, салон оснащений 17,7-дюймовим тачскріном мультимедійного комплексу. Його доповнює 11-дюймовий екран цифрової панелі приладів.

Початок продажів Chevrolet Blazer EV очікується влітку 2023 року. Першими стануть доступні моделі Blazer EV 2LT і RS , орієнтовна вартість яких складе 47 595 доларів та 51 995 доларів відповідно.

Пізніше з’явиться комплектація SS – 65 995 доларів. Найбюджетніша версія під назвою 1LT , вартістю 44 995 доларів буде доступна на ринку в першому кварталі 2024 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Лужна Софія

Кондитер в минулому (професія яка немає ніякого відношення до автомобілів). З 2015 року роблю вигляд, що щось розумію в машинах.

Опублікував
Лужна Софія
Tags: Chevrolet

Останні записи

Новий Hyundai Palisade зняли зовні та всередині

Нове покоління флагманського кросовера Hyundai Palisade має побачити світ на початку 2025 року. А поки…

03.05.2024

Ferrari готує новий суперкар з мотором V12

Ferrari готує прем'єру суперкара із 12-циліндровим двигуном. У короткому відео, опублікованому в офіційному YouTube-каналі італійської…

02.05.2024

В Україні створили нову машину для бездоріжжя

Завод спецтехніки «Техкомплект» продовжує постачання таких затребуваних на вітчизняному ринку сьогодні аварійно-ремонтних майстерень. Днями було…

02.05.2024

Tesla припинила розвиток Supercharger та звільнила керівників проекту

Tesla залишили кілька керівників мережі швидкої зарядки Supercharger. Внаслідок реструктуризації корпорацію залишила голова підрозділу Ребекка…

02.05.2024

800-сильний McLaren Senna розбили об стіну під час поліцейського розвороту (відео)

Американець розбив об стіну McLaren Senna вартістю 1,3 мільйона доларів. Інцидент стався на бульварі Вентура…

02.05.2024

Відбувся дебют нових базових версій Mercedes-Benz EQA та EQB

У відповідь на зростання попиту на електромобілі Mercedes-Benz оголосив про значне зниження стартової ціни на…

02.05.2024