Компанія Chevrolet представила новий потужний електричний кросовер (фото)

0
348

Компанія Chevrolet представила повністю зелений кросовер Blazer. Модель була анонсована ще на початку поточного року на Consumer Electronics Show. Вона пропонуватиметься покупцю у передньо-, задньо- та повнопривідних варіаціях. Бренд також готує спецверсію машини для поліції.

Blazer EV буде доступний у комплектаціях 1LT , 2LT , RS та SS . Моделі 1LT та 2LT отримали однотонне забарвлення кузова та 19-дюймові диски. RS-версія відрізняється чорною решіткою радіатора та оздобленням салону в тому ж кольорі, а також 21-дюймовими колесами.

Що ж стосується SS-модифікації, то вона отримала чорний дах та 22-дюймові диски. Крім того, RS і SS-комплектації оснащені унікальною LED-оптикою і шильдиком Chevy , що світиться, який спалахує, коли водій наближається до машини або, навпаки, йде.

У «зарядженій» комплектації потужність електрокросовера складає 557 к.с. та 879 Нм. Також новинка отримала режим Wide Open Watts ( WOW ), який дозволяє їй розганятися до 60 миль на годину (96 км/год) менш як за чотири секунди. Запас ходу версії RS становить близько 320 миль (515 км), а лише за 10 хвилин зарядки машина зможе проїхати ще 125 кілометрів.

Інтер’єр Chevrolet Blazer EV 2024 отримав сучасний і вишуканий дизайн, і, як і у випадку з екстер’єром, всередині багато деталей були натхненні спортивними екземплярами компанії, наприклад, “плоське” кермо як у спорткарів. Крім того, салон оснащений 17,7-дюймовим тачскріном мультимедійного комплексу. Його доповнює 11-дюймовий екран цифрової панелі приладів.

Початок продажів Chevrolet Blazer EV очікується влітку 2023 року. Першими стануть доступні моделі Blazer EV 2LT і RS , орієнтовна вартість яких складе 47 595 доларів та 51 995 доларів відповідно.

Пізніше з’явиться комплектація SS – 65 995 доларів. Найбюджетніша версія під назвою 1LT , вартістю 44 995 доларів буде доступна на ринку в першому кварталі 2024 року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!