Авто

Українцям розповідають, як вибрати хороший вживаний кросовер

Share

Зараз на ринку вживаних автомобілів дуже багато кросоверів. Майже всі продавці стверджують, що їхні машини в «хорошому стані». Однак часто це неправда. Ми розповідаємо, як знайти гарне перехрестя та відсіяти погані варіанти на першому етапі.

Кросовер призначений для заміських поїздок по місту, по асфальту, але не виключається і грунтовка. На жаль, такий автомобіль не підходить для пересування по бездоріжжю. Якби кросовер не так часто їздив за місто, ресурсів для основних вузлів і агрегатів, ймовірно, було б краще. Таку машину краще не купувати.

Отже, купуючи вживаний кросовер, необхідно на попередньому огляді визначити його минуле.

Якщо власники говорять про доопрацювання, які покращують прохідність, то цей кросовер не для нас. Мовляв, у нього, швидше за все, було важке минуле, тобто він перебував у важких умовах експлуатації.

Проїжджайте кросовери з нестандартними бамперами з лебідками, кенгуру, трубками, шинами великого розміру, бамперами або балками на даху.

При огляді кросоверів слід звернути увагу на погано закриті двері, особливо багажника, установку зчіпного пристрою, зношені рейлінги, захист днища, самоблокування диференціалів, прошивку двигуна.

Це лише перший етап екранізації кросоверів. Якщо вам сподобався цей автомобіль, обов’язково зайдіть на СТО, щоб перевірити його та дізнатися про його історію.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Миськів Роман

Людина яка фанатіє від спортивних автомобілів і полюбляє грати у авмобільні ігри.

Опублікував
Миськів Роман

Останні записи

У Німеччині назвали найбільш ненадійні машини: серед них відразу два відомі кросовери Toyota

Автомобільний клуб Німеччини (ADAC) опублікував результати чергового дослідження у сфері надійності автомобілів. Європейські фахівці підрахували…

14.05.2024

Skoda готує новий недорогий кросовер за 450 тисяч гривень

Компанія Skoda готова вклинитися у висококонкурентний сегмент субкомпактних кросоверів. Чеський автовиробник розробляє автомобіль початкового рівня,…

14.05.2024

Новий Nissan Leaf з’явиться у 2025 році: що про нього відомо

Nissan розпочала продаж свого знаменитого електрокара Leaf у 2010 році. Автомобіль досяг великого успіху на…

14.05.2024

Ford готує до запуску нові Equator та Equator Sport з гібридною силовою установкою (фото)

Ford готується до оновлення своїх середньорозмірних позашляховиків Equator і Equator Sport, призначених для китайського ринку…

14.05.2024

Mercedes передумав: найближчим часом ми не побачимо нових електромобілів

Mercedes-Benz ухвалив рішення змінити свої плани щодо випуску повністю електричної лінійки автомобілів, спочатку запланованої на 2028…

14.05.2024

Volkswagen оголосила про запуск оновленого ID Buzz 2025

Volkswagen представив деталі оновленої версії свого електричного мінівена ID. Buzz 2025 року. Ціни для США поки що не…

14.05.2024