Polestar O2 — електричний кабріолет зі вбудованим дроном (відео)

0
126

Шведський бренд електромобілів Polestar (приналежний Volvo) представив концепткар O2 — чотиримісний спортивний кабріолет з 800-вольтною силовою установкою від Polestar 5. У машині повний привід і два електромотора сумарною потужністю близько 900 лошадиних сил. А бонусом ідёт вбудований літаючий безпілотник.

У нового кабріолета двері, довгий капот і обтекатели за сиденьями. Руль приплюснутий по краях, а дані приладів виведені на узкий дисплей. На центральній панелі встановлений великий 15-дюймовий сенсорний екран, мультимедійна система заснована на Android Automotive від Google. Зеркала заднього виду заміни камерами.

Основною особливістю O2 став дрон, розроблений спільно з Hoco Flow. Беспилотник зберігається в задній частині автомобіля і може автономно стежити за транспортними засобами на швидкості до 90 км/год, а зроблені ним зображення і відео транслюються в режимі реального часу на екрані перед водієм.

«Інтеграція автономного кінематографічного дрона дозволила нам роздвинути кордони на фронті інновацій. Відсутність необхідності зупиняти і розвантажувати дрон перед знімком — ключова перевага цієї інноваційної конструкції», — сказав Максиміліан Міссоні, керівник відділу дизайну Polestar.

Пока немає інформації про те, чи планує Polestar робити серійну модель на базі цього концепткара.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!