Розсекретили недорогий кросовер Kia: молодший брат Sportage

0
223

У мережі опублікували офіційні фото оновленого Kia Seltos 2023. Бюджетний компактний кросовер пройшов фейсліфтинг та буде представлений у липні на автошоу у корейському Пусані.

Зовні новинка відрізнятиметься збільшеними радіаторними ґратами, зміненими фарами та протитуманками. Також кросовер матиме новий передній бампер, а ліхтарі розтягнуті на всю ширину кузова.

У салоні на передній панелі тепер встановлені два 10,25-дюймових дисплеї – віртуальна панель приладів і сенсорний екран мультимедіа. Замість важеля автоматичної коробки встановлено круглий джойстик. Крім того, замінено перемикачі клімат-контролю.

Передбачається, що Kia Seltos буде доступний з бензиновими двигунами об’ємом 1,4 л (140 к.с.), 1,5 л (115 к.с.), 1,6 л (123 і 177 к.с.) та 2 ,0 л (149 к.с.), а також з турбодизелями об’ємом 1,5 л (115 к.с.) та 1,6 л (136 к.с.).

Для різних версій Kia Seltos пропонують 6-ступінчасту механічну КПП, 6-ступінчастий автомат, 7-ступінчастий робот та варіатор. Можна вибрати версію з переднім та повним приводом. Модель залишиться недорогою – базові версії коштуватимуть приблизно від 15 тис. доларів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!