Головна Авто Український автовиробник представив нову машину

Український автовиробник представив нову машину

0
1494

Кременчуцький завод комунальної техніки АЛЬФАТЕКС вперше відвантажив замовнику сміттєвоз на базі шасі DONGFENG DFH 5120B80.

Про це повідомляє MMR з посилання на пресслужбу виробника.

Як зазначається, новий автомобіль – компактний, маневровий та легкий в обслуговуванні, він надзвичайно зручний для щоденного використання.

Приймальний бункер навісного обладнання сміттєвоза відрізняється особливо міцною конструкцію завдяки використанню зносостійкого металу.

«Сміття може завантажуватися зі стандартних та євроконтейнерів (об’ємом 0,06 – 1,1 куб. м) за допомогою маніпулятора або ручним способом безпосередньо в приймальний бункер сміттєвоза. Вивантаження сміття проводиться самоскидним способом. Робота пресуючого механізму доступна в автоматичному, напівавтоматичному або ручному режимах, оператор самостійно вибирає його залежно від ситуації при навантаженні», – йдеться у повідомленні.

Шасі DONGFENG DFH 5120B80 колісної формули 4х2 укомплектоване мотором Cummins 180.50 потужністю 180 кінських сил і відповідає екологічному стандарту Євро-5. Трансмісія DONGFENG 6-ступенева. Максимальна швидкість становить 90 км/год.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!


Дякуємо!

Тепер редактори знають.