Cadillac опублікував тизер нового електричного седана CELESTIQ EV

Марка Cadillac опублікувала кілька нових тизерних зображень, що передують дебюту електричної моделі Celestiq.

0
94

Новинка має стати флагманом модельної лінійки преміального бренду Cadillac . Як пише видання Carscoops, компанія випускатиме серійні Celestiq лише на замовлення за ціною від 200 тис. доларів. У виробництві буде застосовуватися ручне складання. Як шоу-кар седан повинен дебютувати вже в 2022 році, а складання флагмана стартує в 2023 році.

Перше тизерне зображення демонструє колісний диск та выштамповку на передньому крилі Cadillac Celestiq , в яку вмонтовано логотип, що підсвічується. Як пише видання speedme.ru , колісні диски новинки матимуть аеродинамічну форму. Тизер також дає деяке уявлення про довжину капота майбутнього електрокара.

Другий тизер показує тонку світлодіодну графіку задніх ліхтарів машини у фірмовому стилі електрокарів марки Cadillac . Нарешті, на третьому тизері зображений кузовний молдинг. Як планується, Cadillac Celestiq буде укомплектований величезним дисплеєм на всю довжину передньої панелі, і ще 3 екрани з’являться у задніх пасажирів. Крім цього, для флагманського седана пропонується набір ексклюзивних оздоблювальних матеріалів.

Базуватися новий Celestiq буде на платформі GM Ultium , тобто стане технічно близьким до кросоверу Lyriq. При цьому він отримає запас ходу до 650 км, а бортова електроніка підтримуватиме струм зарядки до 350 кВт. Також електричний Celestiq отримає повнокероване шасі.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!