Для нового кросовера Honda HR-V підтверджено атмосферний мотор та повний привід

0
165

Американська агенція з охорони навколишнього середовища (EPA) розкрила технічну частину абсолютно нового кросовера Honda HR-V.

Американська версія Honda HR-V не має нічого спільного з однойменним європейським кросовером: моделі відрізняються як візуально, так і технічно. Конструктивно і зовні модель HR-V для ринку США близька до китайського бюджетника Honda ZR-V , але силові установки у них різні.

У Північній Америці ставку зроблять на поки неназваний атмосферний мотор 2.0, і схоже йдеться про 160-сильний (187 Нм) 4-циліндровий двигун, який знайомий по «одинадцятому» Civic . Ще новий HR-V для ринку США має мати механічний повний привід. Порівняно з актуальною модифікацією Honda HR-V витрата палива у змішаному циклі збільшиться на 0,3–0,6 літра на 100 км залежно від модифікації та типу приводу.

До цього часу кросовери Honda HR-V були лише передньопривідними. Клієнтам з Європи доступна на Honda HR-V виключно гібридна система E:HEV , а в Південно-Східній Азії безальтернативний турбоагрегат 1.5. Усі подробиці про американську версію Honda HR-V нового покоління стануть відомі 7 червня. Автовиробник має підтвердити технічні параметри новинки, показати фотографії салону, а також оприлюднити комплектації та ціни.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!