Компанія Toyota представила оновлену Toyota Corolla з повним приводним

0
377

Toyota Corolla після рестайлінгу стала повнопривідним гібридом. Найближчим часом новинка з’явиться у американських автосалонах.

Toyota Corolla 2022 представлена ​​в США з новим дизайном передньої частини, модернізованими технологіями салону та додатковими функціями безпеки. Гібридним моделям Corolla покладено навіть повний привід, але навряд чи він перейде до версій, призначених для інших ринків.

Про рестайлінг Toyota Corolla 2022 модельного року було оголошено минулого місяця, коли Toyota докладно описала низку змін у різних модельних рядах. На додачу до гібридної ттрансмісії, нової мультимедійної системи, оновленого дизайну коліс та розширеної колірної палітри, Toyota Corolla, показана в США, відразу ж дізнається по більш агресивній передній панелі, яка має відтінки майбутньої Toyota GR Corolla 2022 року. Новий задній бампер також був доопрацьований, як світлодіодні денні ходові вогні для всіх варіантів.

Деякі Corolla вже були оснащені 2,0-літровим чотирициліндровим бензиновим двигуном потужністю 170 кінських сил, силовою установкою, яка щойно з’явилася у версіях для Північної Америки. Однак американські гібриди Corolla будуть доступні з опцією повного приводу.

З точки зору безпеки, нова Corolla в стандартній комплектації буде поставлятися з найновішим пакетом Toyota Safety Sense 3.0, з оновленнями до стандартної системи попередження зіткнення (як і раніше з виявленням пішоходів), попередженням про вихід зі смуги руху за допомогою кермового управління, динамічним круїз радіолокації -контролем, системою контролю смуги руху, розпізнаванням дорожніх знаків та автоматичним далеким світлом.

У салоні ви знайдете новий 8,0-дюймовий інформаційно-розважальний інтерфейс із сумісністю Apple CarPlay та Android Auto, бездротовими оновленнями (OTA) та підключеними сервісами. Згідно з оголошенням, зробленим минулого місяця, повна інформація про специфікації та ціни на оновлену лінійку Toyota Corolla буде розкрита ближче до її локального запуску.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!