Електричний універсал Volkswagen офіційно отримав ім’я

На жаль, ця назва не така гарна, як сам автомобіль.

0
155

Після запуску позашляховика ID.4, Volkswagen розробляє електрифікований продукт. CarBuzz нещодавно виявив нову заявку на товарний знак EUIPO, яка розкриває назву одного з цих майбутніх електромобілів під брендом ID. VW зареєстрував торгову марку ID.7 Tourer 17 травня 2022 року, ймовірно, для серійної версії приголомшливого концепту ID.Space Vizzion, представленого на автосалоні в Лос-Анджелесі в 2019 році.

Це лише теорія, оскільки частина назви «Tourer», можливо, натякає на модель універсала. Однак не можна бути впевненими на 100%, оскільки в Європі Volkswagen зазвичай використовує назви Estate або Shooting Brake для своїх версій із довгим дахом.

Раніше повідомлялося, що Volkswagen використовуватиме ім’я ID.7 для свого майбутнього електричного седана під кодовою назвою Aero B. Aero B матиме дизайн фастбеку, як Arteon, а ID.7 Tourer, швидше за все, буде традиційнішим універсалом. Від цього автомобіля очікується елегантний стиль, як у ID.Space Vizzion, поряд з підвищеною практичністю.

Aero B обіцяє покращити поточні еталонні показники електромобілів Volkswagen щодо запасу ходу, швидкості зарядки та дорожніх характеристик. Очікується, що він прибуде із запасом ходу близько 644 км (за циклом WLTP), потужністю зарядки понад 200 кВт і часом розгону до 100 км/год за п’ять секунд.

Коли VW вперше показав ID.Space Vizzion, він пообіцяв літій-іонний акумулятор на 82 кВт-год, що приводить у рух задній двигун потужністю 275 кінських сил. Це значно більше потужності, ніж у 201-сильних задньопривідних моделей ID.4 та ID.3. Повнопривідна версія з двома двигунами підвищить загальну потужність до 335 к.с., у результаті ID.7 значно перевищить максимальну потужність ID.4.

Volkswagen доклав чимало зусиль, щоб до 2024 ID.Buzz надійшов в американські дилерські центри, тому місцеві покупці можуть не побачити ID.7 якийсь час. Це за умови, що США взагалі отримають ID.7 Tourer, оскільки американський ринок не закуповує універсали у великих обсягах.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!