Представлено ​​Toyota Camry 2023 року, яка отримала назву Nightshade Special Edition (фото)

0
1927

Компанія Toyota представила спеціальну версію автомобіля Camry 2023 модельного року, яка отримала назву Nightshade Special Edition. Вона буде доступна у кольорах Midnight Black, White та Reservoir Blue.

Toyota Camry 2023 Nightshade Special Edition буде доступна з переднім та повним приводом, а також у комплектації з гібридною силовою установкою. Зовні від звичайної моделі спеціальна версія седана бізнес-класу відрізняється чорною решіткою радіатора, а також чорним заднім спойлером, дзеркалами та дисками. Крім того, машина отримала затемнені передні фари та задні ліхтарі, а також 19-дюймові з матовою бронзовою обробкою.

Лінійка Toyota Camry Nightshade Special Edition, як стверджує, створена спеціально для поціновувачів, яких стає дедалі більше. У 2021 році частку версії Nightshade Special Edition припало близько 5% від загального обсягу продажів, а в 2022 році, за прогнозом, її частка збільшиться до 7%.

Покупцям пропонують вибір між стандартним 2,5-літровим чотирициліндровим двигуном та 3,5-літровим мотором V6 потужністю 203 і 310 к.с. відповідно. Гібридна установка з 2,5-літровим мотором Dynamic Force характеризується загальною потужністю 208 к.с. Всі бензинові Toyota Camry 2023 модельного року обладнані стандартною восьмиступінчастою коробкою передач.

Вже в базовій версії оновлений японський седан має камеру заднього виду, 10 подушок безпеки та систему Toyota Star з покращеним контролем курсової стійкості, електронним розподілом гальмівного зусилля, системою екстреного гальмування, ABS та технологією Smart Stop.

Ціни поки що не оголошені.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!