Lexus показала оновлений кросовер UX

Бренд Lexus презентував рестайлінговий варіант компактного кросовера UX.

0
165

Всешляховику Lexus UX збільшили жорсткість кузова, внісши зміни технології в його складання, додали нову мультимедіа з великим дисплеєм і розширили функціонал бортового комплексу асистентів водія. У продажу на тих авторинках, де ця модель є, оновлений кросовер UX з’явиться влітку цього року.

Жорсткість кузова нового Lexus UX була підвищена завдяки додаванню 20 додаткових точок зварювання. Принагідно бренд наново відкалібрував як стабілізуючі системи, так і амортизатори автомобіля. Крім цього, новий UX тепер зі схід з конвеєра комплектується 18-дюймовими колісними дисками з новими покришками: дороблений малюнок протектора повинен зробити їх тихішим. Шасі F Sport отримало додаткові розпірки в районі обох осей.

Нова медіасистема Lexus UX супроводжується на дорогих збираннях 12,3-дюймовим дисплеєм високої роздільної здатності. Екран тепер перебуватиме ближче до водія, щоб полегшити доступ. Оптимізувати вирішили також розташування кнопок керування додатковими функціями, що є на центральному тунелі. Також на консолі кросовера тепер є два порти USB Type-C, при цьому від сенсорної панелі, яка розташовується на тунелі, вирішено відмовитися.

Удосконалений апаратний комплекс технології Safety System+ дозволив покращити діапазон дії функції розпізнавання пішоходів та велосипедистів. Помічник контролю рядності тепер плавно діє кермом, а адаптивний круїз-контроль вміє знижувати швидкість перед пологими поворотами. Цінник новинки поки що не оголошений.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!