У Мережі показали перші фотографії оновленого седана BMW 3-Series 2023 року

0
148

BMW 3 серії, що змінила покоління ще в 2018 році, давно готується до рестайлінгу – замасковані прототипи «посвіжілих» седанів неодноразово бачили на тестах у різних умовах. Тепер у Мережі з’явилися перші знімки оновленої моделі, їх поширив китайський сертифікаційний орган.

Варто відразу зазначити, що йдеться про ту саму «тройочку», яка досі продається в Україні. При цьому на фото показані седани з  M-обважуванням , хоча в багатьох країнах він уже фактично увійшов до стандартного оснащення третьої серії: машини з базовими бамперами нині знайти практично неможливо.

Як і очікувалося, радикальні зміни у зовнішності у випадку з моделлю 3 серії виробник не пішов. Замість нового «передка», як у  M3 , модель отримала інші бампери з «клаками» по краях, злегка перероблену решітку радіатора з гранованими і трохи ширшими «ніздрями» і нові фари з Г-подібними скобами ДХО, які стали, мабуть, головною «візитною карткою» цього рестайлінгу.

Незрівнянно сильніше, ніж екстер’єр, повинен змінитися салон «троячки» , проте знімків інтер’єру поки що немає. Замість застарілої архітектури з двома окремими дисплеями має з’явитися один величезний екран, який «безшовно» об’єднуватиме цифрову панель приладів і мультимедійний комплекс.

Безперечно, будуть і технічні обновки. Але про це стане відомо вже після офіційної прем’єри оновленої «троячки» . Вона відбудеться у найближчі місяці.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!