Назвали топ-5 кросоверів, які охоче купують навіть із великим пробігом

0
5268

Статистика стверджує, що кількість уживаних кросоверів становить понад 40% всього вторинного ринку імпортних автомобілів, що перепродаються. Попит на них зростає щороку, а популярність не падає. Зробити правильний вибір старого кросовера допоможе визначення мети використання, виходячи з його індивідуальних особливостей. Сегмент SUV передбачає 3 категорії кросовера: Компактний кросовер передбачає мінімізацію витрати пального та комфорт салону. Не підходить для відвертого бездоріжжя. Такі машини найчастіше використовують у містах.

Середньорозмірний передбачає вигідні умови за ціною та якістю, будучи більш універсальним. Така машина більше схожа на позашляховик, за рахунок високо встановлених крісел, маневреності в умовах бездоріжжя та економічної витрати пального.

Кросовер повнорозмірний передбачає 7-9 посадочних місць, при цьому витрата палива завищена у порівнянні з попередніми моделями. Такі машини мають прохідність по складних ділянках бездоріжжя, припускають комфортабельність і простір салону.

Топ-5 лідерів вживаних кросоверів

При покупці машини велике значення надається надійності. На вторинному ринку є лідери з операцій купівлі-продажу серед кросоверів, попит на купівлю яких не падає, незважаючи на наявність великого пробігу.

На п’ятому місці за популярністю продаж знаходиться Suzuki Grand Vitara другого покоління, який випускався з 2006 по 2012 роки. Практичний, комфортабельний салон, виготовлений з високоякісних матеріалів. Найбільш популярна та надійна модифікація, що працює на двигуні 2,0 на системі повного приводу у поєднанні з «автоматом».

Четверте місце посідає друге покоління Nissan X-Trail, 2007-2013 років випуску. Пропонує вільний салон, просторий багажник, бортовий комп’ютер, наявність клімат-контролю та підігріву сидіння водія. Надійним варіантом є кросовер на бензиновому двигуні 2,0 та механічній КПП.

На третьому місці за попитом знаходиться Mitsubishi Outlander 2005-2013 років випуску. Автомобілісти вибирають повнопривідний кросовер з 3.0-літровим V-подібним 6-циліндровим двигуном та автоматичною коробкою передач.

На другому місці знаходиться позашляховик Toyota Rav4, що випускається в 2005-2010 роках. Toyota Rav4 не завдасть проблем власнику, особливо при модифікації об’єму двигуна на 2 і 2,4 літри з автоматичною передачею.

Третє покоління Honda CR-V, випуск якого проходив у 2009-2012 роках, очолює рейтинг. Кросовер оснащувався двигуном об’ємами 2 та 2,4 та автоматичною коробкою передач. Допустимий пробіг перевищував 500 км.

Купуючи вживаний кросовер необхідно передбачити всі ризики. Навіть модель з високим рейтингом надійності може дістатися попереднього господаря з вадами. Тому при покупці важливо враховувати суму майбутніх витрат на технічне обслуговування, страхування та деталі на заміну. Перед оформленням документів варто проводити тест драйви і перевірити машину за базами даних на онлайн-сервісах на предмет ДТП та іншу інформацію.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!