Chery та Huawei випустили конкурента RAV4 (фото)

0
164

У лінійці бренду Jetour вийшов третій кросовер під назвою Dasheng. Молода марка створена компанією Chery та націлена на молоду аудиторію. У розробці новинки допомагав концерн Huawei, пише Autohome.

Завдяки зусиллям Huawei на панелі приладів нового кросовера Jetour Dasheng красується екран діагоналлю 15,6 дюйма, що надає доступ до безлічі онлайн-сервісів і реагує на голосові команди. Проекційний екран має функцію доповненої дійсності. Ще однією електронною особливістю кросовера стане можливість відкривати замки смартфоном через технологію NFC .

Модель Jetour Dasheng буде комплектуватися тривіальним на сьогодні адаптивним круїз-контролем. Проте компанія Huawei розробляє його просунутий варіант із навичками повноцінного автопілота. Коли рішення з’явиться на серійній машині, поки що не повідомляється.

На центральному тунелі Jetour Dasheng немає селектора трансмісії. Їй управляє підкермовий важіль. Базові параметри клімат-контролю виставляються через невеликі сенсорні екрани на передніх дверях.

Базовий турбомотор на 1.5 потужністю 156 л. йде в парі з 6-швидкісними коробками передач: МКПП або “роботом”. Двигун 1.6 потужністю 197 л. працює з 7-швидкісною трансмісією з двома зчепленнями. Повнопривідним може бути лише гібридний варіант Jetour Dasheng . У нього два електродвигуни, включаючи 1,5-літровий ДВЗ, які видають загалом 326 к.с. Пробіг гібрида лише на електриці сягає 100 км.

Габарити Jetour Dasheng складають 4590×1900×1685 мм при колісній базі 2720 мм. Автомобіль представлений у сегменті середньорозмірних кросоверів. Колісні диски за мірками класу у нього великі, діаметром 20 дюймів. Оригінальності у кросовера додають висувні ручки дверей, а також «розрізаний» надвоє третій стоп-сигнал.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!