Авто

Представлений новий Mercedes-AMG C43 (фото)

Share

Марка Mercedes-Benz, яка раніше анонсувала першу AMG-модифікацію седанів C-Class нового покоління, представила Mercedes-AMG C43 2023 модельного року.

На новому Mercedes-AMG C43 встановили фірмову решітку AMG Panamericana , а також відмовилися від хромованої обробки на користь чорних деталей кузова. Ззаду у нового седана можна помітити 4 круглі вихлопні труби, що стирчать із заднього бампера, і тонкий спойлер на багажному відсіку, що додає автомобілю спортивності.

Новий C43 від підрозділу AMG під капотом має гібридний силовий агрегат, що складається з 2,0-літрового 4-циліндрового двигуна M139l потужністю 402 к.с. та 500 Нм крутного моменту у поєднанні з м’якою 48-вольтовою гібридною технологією. Для порівняння, стандартний C43 укомплектований 3,0-літровим агрегатом V6 із подвійним турбонаддувом, який видає до 385 к.с.

Компанію гібридної силової установки на Mercedes-AMG C43 складає 9-ступінчаста АКПП AMG з декількома зчепленнями. Привід у новинки – це повний фірмовий Mercedes 4Matic , який розподіляє потужність між передньою і задньою віссю у відсотковому співвідношенні 31 і 69. За словами автовиробника, розгін до 100 км/год у нового седана займає приблизно 4,6 секунди. Максимальна швидкість за допомогою електроніки обмежена на позначці 250 км/год, але при установці 19 або 20-дюймових колісних дисків вона збільшується до 265 км/год. В основі машина стоїть на 18-дюймових колісних дисках.

Зміни внесли і в салон нового седана Mercedes-AMG C43 : фірмові крісла-ковші AMG зі вставками зі штучної замші, спортивне кермо, алюмінієві спортивні педалі, дверні пороги з підсвічуванням, а також червоний прострочка по всьому інтер’єру. Водія та пасажирів усередині зустрічає 12,3-дюймова електронна приладова панель та інформаційно-розважальна система з 11,9-дюймовим сенсорним екраном. Також є всі необхідні сучасні технології допомоги водієві.

У продаж новий седан Mercedes-AMG C43 2023 модельного року має надійти наприкінці цього року. Точна дата початку продажів поки що не називається, втім, як і офіційна вартість новинки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: Mercedes-AMG

Останні записи

Китайський автопром зайняв понад 30% світового авторинку

У березні 2024 року на китайські автомобілі припало 33% від загального обсягу світового продажу автомобілів,…

06.05.2024

Новий електричний Mercedes-Benz G-Class випробували на льоду

Mercedes-Benz обіцяє, що майбутній EQG, також відомий як електричний варіант G-Class, стане справжнім позашляховиком. Є…

05.05.2024

Електромобілі проти машин з ДВЗ: названі найнадійніші машини

Експерти опублікували статистику поломок ADAC за 2024 рік, що підтверджує, що електромобілі залишаються надійнішими за автомобілі…

05.05.2024

Моделі Polestar отримають супершвидку зарядку за 10 хвилин

Шведські електромобілі Polestar отримають супершвидку 10-хвилинну зарядку. Шведський виробник електромобілів Polestar спільно з компанією StoreDot,…

05.05.2024

Названо автомобілі які вимагають найнижчих витрат на обслуговування та ремонт у довгостроковість

З моменту появи компанії Tesla у 2003 році керівництво цієї марки в особі Ілона Маска…

05.05.2024

Водіям підказали, як заощадити на рідині, що омиває, влітку і не зіпсувати автомобіль

З настанням теплої пори року автовласники часто заливають у бачок склоомивача замість спеціальної миючої рідини…

05.05.2024