Компанія BMW представила ексклюзивні версії седана 7 Series для Японії

Незабаром на ринку Японії з'явиться представницький седан BMW 7 Series нової генерації в ексклюзивній версії First Edition.

0
304

У Японії можна буде придбати баварський седан як зі стандартними ДВЗ, так і електричними двигунами. Можливо, найголовнішою новиною є прем’єра нової генерації BMW 7 серії.

Навіть незважаючи на дивні розділені фари, це вперше, коли представницький седан буде з повністю електричним силовим мотором – ця модифікація моделі отримала назву i7.

BMW Japan представила BMW 7 Series версії 2023 модельного року за кілька місяців до її офіційного дебюту в кінці поточного року.

Відомо, що компанія вже приймає замовлення на ексклюзивну версію The First Edition, кількість яких обмежена для японського ринку. BMW 7 Series The First Edition пропонується в Японії у трьох виконаннях. Це 740i Excellence, 740i M Sport та електричний i7 xDrive60 Excellence.

Дані модифікації авто будуть поставлятися з різними опціями, у тому числі 31,3-дюймовий панорамний екран 8K, що рекламується, в задній частині пасажирського салону. Великий дисплей для розваг поєднується зі звуковою системою Bowers & Wilkins з вихідною потужністю підсилювача 1965 Вт, 40 динаміками та 32 каналами.

Також, як і моделі 740i, новинка з ДВЗ в Японії приводиться в рух 3,0-літровим рядним 6-циліндровим агрегатом з турбонаддувом та 48-вольтовим м’яким гібридом. Сумарна віддача дорівнює 375 л.

Що стосується електричного BMW i7, то він оснащується двома електромоторами, які разом видають потужність 536 л. (400 кВт) та 744 Нм. Акумуляторна батарея на 101,70 кВт*год повинна бути в змозі проїхати близько 483 км. при одній повній зарядці.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!