Гібридний кросовер BMW XM показали на відео

0
177
Зарубіжні журналісти зняли на відео найновіший кросовер BMW, який проходить тести на трасі Нюрбургрінгу.

Наприкінці минулого року компанія BMW представила свій абсолютно новий кросовер BMW XM. За попередніми даними, найпотужніша версія автомобіля оснащуватиметься гібридною силовою установкою на базі 4,4-літрового турбомотора з сумарною віддачею не менше 750 к.с. Саме такий автомобіль і був недавно знятий на відео на трасі Нюрбургрінг.

Кросовер, як і раніше, повністю покритий камуфляжною плівкою, але це не завадило журналістам розглянути деякі особливості моделі та почути звук вихлопної системи. Загалом новинка буде дуже схожа на концепт, представлений раніше – серійний BMW XM матиме масивні радіаторні грати і тонкі фари. Крім того, не можна виключати наявності підсвічування в ніздрях автомобіля.

Інтер’єр у  BMW XM  також буде запозичений у концепту. Крім того, автомобіль отримає новітню мультимедійну систему iDrive 8 та дороге оздоблення салону. Останнє справедливо принаймні для топової комплектації.

Очікується, що BMW XM матиме як мінімум три варіанти силових установок, але поки що нам відомо тільки про найпотужнішу. Презентація новинки відбудеться, швидше за все, наприкінці поточного року, а продаж модель має надійти вже на початку 2023 року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!