Geely показала оновлений кросовер Geely Atlas 2022 року

0
157

Демонстрацію змін подробицями про технічну начинку Geely Atlas не супроводжували, а вона, як очікувалося, має зазнати суттєвих змін. Китайські ЗМІ раніше прогнозували новому Geely Atlas архітектуру CMA , розроблену спільно з компанією Volvo: вона лежить в основі моделей марки Geely (Tugella, Monjaro, Preface), Lynk & Co , а також є базою для кросовера Volvo XC40 .

Щоб розібратися в масштабі змін, потрібно розуміти, що модель Atlas представлена ​​у Китаї у двох версіях: Boyue та Boyue X. Останній є пізнішим варіантом моделі з X-подібним передком. Оновлений кросовер Boyue X отримав переглянуту оптику, яка зберегла форму і практично нічим не відрізняється від дореформеної версії, радіаторну решітку з 15 вертикальними ламелями, бампер з Т-подібними повітрозабірниками, які схожі на зябра, а також інші колісні диски діаметром 19 дюймів.

У салоні новинки перегляду піддали ряд клавіш управління кліматом під мультимедіа, які відтепер винесені в окремий блок, центральний тунель та компонування кнопок на ньому, форму повітрозабірників, додали новий варіант обробки, а також покращили комфорт сидінь.

У Китаї новий Geely Boyue X запропонують із колишніми двигунами 1.8 літра продуктивністю 163 і 184 к.с., які працюють у парі з 6-швидкісною МКПП та 7-ступінчастим «роботом» з двома «мокрими» зчепленнями. Привід у новинки – лише передній.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!