Авто

Наступний Volkswagen Golf стане кросовером

Share

Volkswagen оголосив, що дев’яте покоління культового хетчбека кардинально зміниться. Якщо ви колись купували позашляховик замість хетчбека чи універсала, то ви не будете розчаровані.

Коли ви думаєте про відмінний «заряджений» хетчбек, Volkswagen Golf GTI завжди був одним з найкращих. Звичайний Golf теж хороший, і безліч сімей по всьому світу експлуатують ці автомобілі протягом поколінь. Але, незважаючи на широку популярність, «звичайний» Golf більше не пропонується в США, тому що люди в будь-якому разі цікавляться лише GTI.

Для решти світу Volkswagen заявив, що виробництво Golf буде продовжуватися, тому що «це ікона», але, на жаль, він не йтиме тим же шляхом, що і завжди. Насправді зміни досить серйозні, щоб схвилювати почуття традиціоналістів, тому що Golf наступного покоління перетвориться на кросовер.

Причина цього знову пов’язана з тим, що віддає перевагу покупці. У звіті про продажі бренду за 2021 рік, в якому Volkswagen зафіксував свої найкращі квартальні показники продажів з 1973 року, виконавчий віце-президент Дункан Мовассагі зазначив, що позашляховики беруть гору: «Наше зростання було обумовлене нашими позашляховиками та їх значним приростом у деяких з найбільш конкурентних сегментах галузі». Таким чином, в той час як такі автомобілі, як Taos і ID.4, стають популярними, необхідно більше кросоверів, і що може бути краще для нового кросовера, ніж отримати ім’я, яке миттєво впізнає і любить у всьому світі?

Що стосується оновлених варіантів Golf GTI та Golf R, які в даний час є у продажу, вони будуть «жити» просто як GTI і R. На ринках, де існують інші GTI, ці приставки залишаться (Up! GTI, Polo GTI, Arteon R і так далі). Звичайно, можна очікувати протесту спільноти ентузіастів Volkswagen, але чи це матиме значення? Можливо, ні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Миськів Роман

Людина яка фанатіє від спортивних автомобілів і полюбляє грати у авмобільні ігри.

Опублікував
Миськів Роман

Останні записи

Наступного року у Audi Q6 та Porsche Macan з’явиться серйозний конкурент: уперше показано новий Volvo EX60

До дебюту готується новий кросовер Volvo EX60 2025 року. Ця модель в лінійці бренду замінить…

10.05.2024

SEAT готує електромобіль вартістю 20 тисяч євро

За слова Гріффітса, група SEAT зосереджена на популяризації бренду Cupra, оскільки він приносить більший прибуток, однак,…

10.05.2024

Volkswagen відмовиться від моделей GTX на користь повернення до знаків GTI та R

Через три роки після відродження шильдика GTX для позначення продуктивних версій електричних моделей сімейства ID,…

10.05.2024

У США побільшає електромобілів, які можна купити з держпідтримкою

Міністерство фінансів та Податкове управління США скоригували перелік вимог до виробників електромобілів, які розраховують продавати…

10.05.2024

Dacia підготує суперника Volkswagen Golf

Компанія Dacia готує на найближчі роки чимало новинок, однією з яких є проект недорогої моделі…

10.05.2024

Експерти розповіли, яке полірування не нашкодить кузову

Напевно, кожен, хто в теплу пору на дачі сам миє машину, періодично працює і з…

10.05.2024