BMW показала седан BMW i7 xDrive 60

0
421

Німецький автовиробник розпочала рекламну кампанію свого нового електричного седана BMW i7 у США.

Після того, як зарубіжні журналісти почали висловлювати свої припущення щодо варіантів обробки електрокара BMW i7, німецький автовиробник опублікував перший рекламний тизер комплектації BMW i7 xDrive 60 на своєму американському сайті.

Передбачається, що така версія матиме два електромотори із сумарною потужністю 610 к.с. і 1000 Нм крутного моменту. При цьому у компанії напевно з’явиться і потужніший варіант i7 xDrive M60, потужність і динамічні характеристики якого складно уявити.

Очікується, що запас ходу седана буде на рівні 480 – 500 кілометрів за наявності акумулятора на 115 кВт/год. За цим параметром автомобіль стає між BMW iX xDrive 50 і BMW iX M60 .

Нагадаємо, BMW i7 отримає два великі вигнуті екрани — один для водія та переднього пасажира, а другий з діагоналлю 32 дюйми та співвідношенням сторін 32:9 — для задніх пасажирів. Мультимедійна система iDrive 8 буде підключена до акустичної системи об’ємного звучання від Bowers & Wilkins. Крім того, електрокар отримає автопілот 3-го рівня, дозволу на використання якого BMW поки що немає.

Новий BMW i7 мають представити в рамках Пекінського автосалону наприкінці квітня, проте новий спалах коронавірусу може перекреслити плани марки.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!