У Китаї стартували продажі найекономічнішого кросовера Geely Monjaro

0
798

У Китаї стартував продаж гібридного кросовера Geely Monjaro. Повна назва автомобіля на батьківщині звучить як Geely XingYue L Thor Hi-X. Раніше було відкрито попередні онлайн-продажі. Передпродажна вартість новинки становить 173 700 юанів (близько 2,4 млн рублів за актуальним курсом).

Екстер’єр гібриду майже аналогічний бензиновій версії Geely Monjaro . Новинку можна визначити за новою решіткою радіатора, яка отримала світиться логотип і діодні смуги, а також по іншому малюнку бампера і аеродинамічних дисках.

Інтер’єр гібриду повністю повторює бензинову версію. Новинка також обладнана двома дисплеями медіасистеми діагоналлю 12,3 дюйми. Третій монітор призначено для цифрової панелі приладів.

Основні нововведення Geely XingYue L Thor Hi-X ховаються під капотом. Кросовер отримав спеціальний мотор DHE15 . Він є першим у світі серійним гібридним 1,5-літровим агрегатом з турбонаддувом та безпосереднім упорскуванням високого тиску. Його потужність – 150 л.с. та 225 Нм. Силова установка працює у поєднанні з першою у світі серійною 3-швидкісною гібридною трансмісією з електроприводом DHT Pro .

Загальна віддача системи – 245 л. та 540 Нм. Розгін із місця до 100 км/год займає 7,9 сек. Середня витрата палива – 4,3 літри.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!