Головна Авто 7 найекономічніших автомобілів сучасності

7 найекономічніших автомобілів сучасності

0
1054

Не останню роль при виборі автомобіля більшість людей грає економічність моделі. Вважають, що невеликою витратою палива відрізняються тільки найскромніші моделі авто. Насправді це далеко не так, хоча «бюджетність» та економічність транспортного засобу найчастіше і йдуть пліч-о-пліч.

1. Ford Focus 1.0 EcoBoost Hybrid — 4.1 літра/100 км

Досить економічний автомобіль, який у наш час, крім бензинового двигуна, обладнується ще й електродвигуном. На піку віддачі силовий агрегат видає до 155 л. У чисто бензинових моделей витрата палива виявляється на 0.1-0.2 літри більше.

2. Ford Fiesta 1.0 EcoBoost Hybrid — 4 літра/100 км

Економічна компактна модель із бензиновим силовим агрегатом. У деяких моделях бюджетний силовий агрегат доповнено гібридною установкою. На піку потужності віддача двигуна «Фієсти» не перевищує показника 155 к.с.

3. Peugeot 508 BlueHDi 130 EAT8 – 3.5 літра/100 км

На сьогоднішній день в D-класі дизельних автомобілів відшукати машину економічнішою за цю буде вкрай складно, а швидше за все і зовсім неможливо. На піку своїх можливостей 1,5-літровий силовий агрегат може дати 131 кінську силу.

4. Opel Astra 1.5 Diesel – 3.4 літра/100 км

Непоганий автомобіль на дизельному пальному. Протягом багатьох років “Астра” користується народним визнанням. При об’ємі двигуна 1.5 літра і потужності 105 кінських сил автомобіль показує непогані результати на дорозі.

5. Toyota Prius – 3.3 літра/100 км

Автомобіль, який сьогодні не потребує зайвих уявлень. Біоелектричний автомобіль може похвалитися не тільки скромним споживанням пального, але й непоганим дизайном, а також комфортабельним салоном.

6. Peugeot 208 BlueHDi 100 – 3.2 літра/100 км

Непоганий автомобіль з 1.5-літровим силовим та потужністю віддачі до 105 кінських сил на піку. Само собою, двигун є дизельним. З цим же двигуном можна знайти на ринку й інші економічні моделі автомобілів.

7. Toyota Yaris Hybrid – 2.9 літра/100 км

Абсолютним лідером у питанні скромності споживання на сьогоднішній день можна вважати цей японський автомобіль. 1.5-літровий гібридний двигун не просто мало «їсть», він ще й викидів дає майже втричі менше, ніж будь-який інший такий автомобіль.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

Дякуємо!

Тепер редактори знають.