Авто

У Китаї стартувало виробництво седана Ford Mondeo п’ятого покоління

Share

Спільне підприємство Changan-Ford запустило серійне виробництво седана Ford Mondeo нового, п’ятого покоління, покоління. Нагадаємо, автомобіль представили кілька місяців тому, новинка призначена винятково для китайського ринку, до місцевих дилерів вона надійде вже у квітні цього року.

Новий Mondeo розроблявся за безпосередньої участі китайського науково-технічного центру Ford. З переходом на нову передньопривідну архітектуру седан досить сильно виріс у розмірах: його довжина збільшилася до 4 935 мм (+62 мм), ширина – до 1 875 мм (+23 мм), висота – до 1 500 мм (+30 мм), а колісна база взагалі додала 90 мм і становить тепер 2945 мм.

Передню частину кузова з «двоповерховою» оптикою Mondeo нового покоління запозичив від моделі Ford Evos, а висувні ручки та «зубці» задніх ліхтарів – від спорткара Mustang . Після оновлення салон автомобіля змінився майже до впізнаваності, там з’явився величезний дисплей шириною 1,1 метра, на якому відображаються цифрова панель приладів та мультимедійна система Sync+ 2.0 .

У лінійці моторів поки один агрегат: 2,0-літровий турбодвигун EcoBoost потужністю 246 к.с., який працює в парі з класичною 8-ступінчастою АКПП і тільки переднім приводом.

Ціни та комплектації на Ford Mondeo п’ятого покоління поки що не названі. Їхнє китайське представництво компанії Ford, швидше за все, оголосить додатково, ближче до старту продажів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Миськів Роман

Людина яка фанатіє від спортивних автомобілів і полюбляє грати у авмобільні ігри.

Опублікував
Миськів Роман
Tags: Ford Mondeo

Останні записи

Lynx Motors виводить на ринок електричні версії DeLorean та Ford GT

Компанія Lynx Motors представила дві нові моделі: електричний позашляховик GT1e, заснований на Ford GT, та…

03.05.2024

У США почнуть штрафувати автомобілі без водіїв

У Каліфорнії, де самоврядні автомобілі вже не новина, запроваджуються нові правила. Двома законопроектами, схваленими комітетом…

03.05.2024

Honda позбудеться невимовних імен: прощай, e:Ny1, привіт, Y1

Honda, відома своїми інноваційними автомобілями, нещодавно зіштовхнулася з проблемою, яка виявилася несподіваною навіть для такого…

03.05.2024

Відбулася прем’єра концепту електричного гоночного автомобіля Skoda Enyaq RS Race

Skoda робить ставку на електричну продуктивність, представляючи концепт гоночного автомобіля Enyaq RS Race , заснований на серійній моделі Enyaq…

03.05.2024

Розкрито Toyota з найнижчою оцінкою надійності у 2024 році

Автомобілі Toyota вважаються одними з найнадійніших на світовому ринку. Їх купують величезними тиражами та стабільно…

03.05.2024

Новий Hyundai Palisade зняли зовні та всередині

Нове покоління флагманського кросовера Hyundai Palisade має побачити світ на початку 2025 року. А поки…

03.05.2024