У Китаї стартувало виробництво седана Ford Mondeo п’ятого покоління

0
795

Спільне підприємство Changan-Ford запустило серійне виробництво седана Ford Mondeo нового, п’ятого покоління, покоління. Нагадаємо, автомобіль представили кілька місяців тому, новинка призначена винятково для китайського ринку, до місцевих дилерів вона надійде вже у квітні цього року.

Новий Mondeo розроблявся за безпосередньої участі китайського науково-технічного центру Ford. З переходом на нову передньопривідну архітектуру седан досить сильно виріс у розмірах: його довжина збільшилася до 4 935 мм (+62 мм), ширина – до 1 875 мм (+23 мм), висота – до 1 500 мм (+30 мм), а колісна база взагалі додала 90 мм і становить тепер 2945 мм.

Передню частину кузова з «двоповерховою» оптикою Mondeo нового покоління запозичив від моделі Ford Evos, а висувні ручки та «зубці» задніх ліхтарів – від спорткара Mustang . Після оновлення салон автомобіля змінився майже до впізнаваності, там з’явився величезний дисплей шириною 1,1 метра, на якому відображаються цифрова панель приладів та мультимедійна система Sync+ 2.0 .

У лінійці моторів поки один агрегат: 2,0-літровий турбодвигун EcoBoost потужністю 246 к.с., який працює в парі з класичною 8-ступінчастою АКПП і тільки переднім приводом.

Ціни та комплектації на Ford Mondeo п’ятого покоління поки що не названі. Їхнє китайське представництво компанії Ford, швидше за все, оголосить додатково, ближче до старту продажів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!