Класичний Ford Mustang перетворили на електрокар і продають за 466 тис. доларів

0
149

Британська компанія Charge Automotive повідомила початок виробництва електричного рестомоду, побудованого на базі моделі Ford Mustang Fastback 1967 року. Представлену ще у 2018 році модель збиратимуть вручну. Загалом зберуть 499 екземлярів, при виробництві яких застосовуватимуть ліцензовані компанією Ford історичні кузови.

З моменту прем’єри першого автомобіля пройшло більше трьох років, і модель значно побільшала. Восени 2018 року творці машини називали зразкову вартість: близько 240 000 євро. Зараз же за електрокар просять щонайменше 420 000 євро.

Наразі стали відомі й дані щодо силової установки. Два електродвигуни видають разом 544 кінські сили і 1500 Нм моменту, що крутить. На прискорення з місця до 60 миль/год (97 км/год) потрібно 3,9 секунди. Батареї ємністю 64 кВт·год має вистачати на 322 кілометри пробігу однією заряді. Спочатку характеристики називалися набагато скромнішими: 408 к.с. та 200 кілометрів пробігу на одному заряді. При цьому функції швидкого заряджання в рестомоді не передбачено. Максимальна потужність пристрою становитиме не більше 50 кіловат.

Електричний Mustang Charge  стилізований під класику, але не повторює її. Рестомод отримав свої колісні диски, бічні дзеркала, світлодіодні фари та глуху решітку радіатора. Ручки дверей зроблені. У салоні з’явилася цифрова панель приладів та мультимедійний комплекс із великим вертикальним дисплеєм.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!